Rentec Construction Assistance er en selvstendig norsk rigg- og drift-entreprenør som jobber i samspill med andre entreprenører på de største byggeplassene i Norge. Vi har dedikerte prosjektledere og team som evner å samarbeide med alle aktører på en hektisk byggeplass. De siste 20 årene har ført til at våre medarbeidere har tilegnet seg høy kompetanse og nøyaktige ferdigheter – også innenfor fasadeinstallasjon og annen kompleks installasjon. Vi får ting gjort.

Brakkerigg
HMS
RTB
Tilkomst
Energi
Logistikk
Avfall
Rapport
SiteCover

Elektrostatiske filtre sparer energi og gir betydelig gevinst på driftsomkostninger. Slike luftfiltre har samme profil som vanlige posefilter og kan enkelt effektivisere rensing av luften i eksisterende system. Scandinavian Air Filtration tilbyr elektrostatiske luftfilter til konvensjonelle ventilasjonsenheter med både vertikal og horisontal montering. Rentec representer SAF i Norge. Last ned teknisk informasjon som pdf. Se også hjemmeside for SAF Produkter.

Djamshed Mavlanov monterer de siste panelene i ventilasjonssystemet ‘Cool ceiling’ i Bankveien 11-14 i Asker, utenfor Oslo. Dette ventilasjonssystemet benytter ikke kanaler i taket, men bruker hele himlingsrommet som luft­magasin. Frisk luft slippes ned i rommet uten noen form for ubehagelig trekk. Rentec samarbeider med etablerte ventilasjonsaktører og representerer Cool Ceiling i Norge. Last ned vår interaktive pdf-brosjyre, les mer og se film. PDF (mac/mobil/nettbrett 118Mb), eller PowerPoint-presentasjon (mac/pc 178Mb) 

Det nordiske klimaet byr på store utfordringer på byggeplassen i vinterhalvåret. SiteCover sørger for at arbeidet kan utføres raskere – i tørt ‘innendørs’ miljø hver dag hele året. SiteCover dekker hele bygget og har innvendige kraner, noe som forenkler den interne logistikken. Samtidig oppnår man god kontroll med materialer og varerflyt. SiteCover gir bedre arbeidsforhold, forenkler byggeprosessen og senker kostnadene. Rentec ønsker å fokusere på innovative løsninger og representerer SiteCover i Norge. Les mer på dansk hjemmeside.