Rentec Construction Assistance er en selvstendig norsk rigg- og drift-entreprenør som jobber i samspill med andre entreprenører på de største byggeplassene i Norge. Vi har dedikerte prosjektledere og team som evner å samarbeide med alle aktører på en hektisk byggeplass. De siste 20 årene har ført til at våre medarbeidere har tilegnet seg høy kompetanse og nøyaktige ferdigheter – også innenfor fasadeinstallasjon og annen kompleks installasjon. Vi får ting gjort.

Artsiom Kuchyts i fullt sikkerhetsutstyr på taket til nye Aker Tech House. Rentec har utført rigg og drift-oppgaver samt fasademontering for hovedetreprenøren HENT AS. Denne høsten har vi også jobbet med rigg og drift-oppgaver på Nye Radiumhospitalet for AF Decom, og ved demonteringen av det gamle baggasjehåndterings-systemet ved Oslo Lufthavn for Ø. M. Fjeld. Flyplassen utvidet kapasiteten til Non-Schengen landene tidligere i år, og vi hadde også her ansvaret for rigg og drift-oppgavene for hovedentreprenøren Ø. M. Fjeld.

Djamshed Mavlanov monterer de siste panelene i ventilasjonssystemet ‘Cool ceiling’ i Bankveien 11-14 i Asker, utenfor Oslo. Dette ventilasjonssystemet benytter ikke kanaler i taket, men bruker hele himlingsrommet som luft­magasin. Frisk luft slippes ned i rommet uten noen form for ubehagelig trekk. Rentec samarbeider med etablerte ventilasjonsaktører og representerer Cool Ceiling i Norge. Last ned vår interaktive pdf-brosjyre, les mer og se film. PDF (mac/mobil/nettbrett 118Mb), eller PowerPoint-presentasjon (mac/pc 178Mb) 

Det nordiske klimaet byr på store utfordringer på byggeplassen i vinterhalvåret. SiteCover sørger for at arbeidet kan utføres raskere – i tørt ‘innendørs’ miljø hver dag hele året. SiteCover dekker hele bygget og har innvendige kraner, noe som forenkler den interne logistikken. Samtidig oppnår man god kontroll med materialer og varerflyt. SiteCover gir bedre arbeidsforhold, forenkler byggeprosessen og senker kostnadene. Rentec ønsker å fokusere på innovative løsninger og representerer SiteCover i Norge. Les mer på dansk hjemmeside.

©2022 • Rentec Construction Assistance PB 21 Skjoldtun, 5813 Bergen, Norway • +47 55 59 96 66 • Design: jnd.no